Gulf har et strategisk partnerskab med det verdenskendte racerteam McLaren Racing og producenten af luksusbiler McLaren Automotive.

Dette partnerskab genforener to verdenskendte brands og symboliserer en gensidig ambition om at gøre brug af deres innovative udvikling og ledende markedspositioner til at skabe en unik vinderopskrift både på racerbanen og på vejbanen.
Tilbage i tiden har Gulf og McLaren haft stor succes sammen med over 40 sejre Formel 1 og i Can-Am serien. Og i 1990’erne kørte den ikoniske McLaren F1 GTR i Gulf farver ved Le Mans 24 Timer og ved det globale GT løb.


Mike Jones, CEO hos Gulf:
“Det er et meget spændende partnerskab som bringer Gulf brandet tilbage til elitemotorsport. Historiebøgerne er fulde af bemærkelsesværdige fortællinger om, hvad Gulf og McLaren har opnået i fortiden. Nu er vi genforenet for at skrive det næste kapitel i det unikke partnerskab.”

”Vi er stolte af at arbejde side om side med et brand, som deler vores fremtidige forventninger og ambitioner for innovation både på vejen og på racerbanen. Vi glæder os til at arbejde sammen og udvikle både Gulf og McLarens markedsledende position yderligere.”


Zak Brown, CEO hos McLaren Racing:
”Vi er glade for at kunne byde Gulf velkommen tilbage til McLaren og genforene to ikoniske brands i et nyt og spændende partnerskab. Gulf er en del af McLarens fortid og er velkendt i branchen for innovation og teknisk ekspertise, hvilket matcher McLaren ideelt.”


Mike Flewitt, CEO hos McLaren Automotive:

”Det er fantastisk at have mulighed for at byde Gulf velkommen tilbage efter en lang historisk forbindelse, hvor navnet har udsmykket mange McLaren personbiler og racerbiler gennem årene. Ligesom McLaren, er Gulfs brand rundt om i verden synonymt med teknisk ekspertise, innovation og spænding i motorsport.”


”Hver eneste bil, der forlader McLarens produktionscenter, vil have påfyldt Gulf brændstof og motorolie. Hele McLaren F1 teamet inklusive racerkørerne Lando Norris og Carlos Sainz vil have Gulf logoer på deres dragter og Gulf logoet vil også være at finde på motorhjelmen og sidespejlene på McLaren MCL35 racerbiler.”

Gulf og McLare i strategisk partnerskab