Manchester United vinder FA Cup 2016

D. 21. maj 2016, foran 90.000 tilskuere og estimeret en halv millard tv-seere, lykkedes det Manchester United at vinde FA Cup trofæet for 12. gang.

I en kamp der gik i forlænget spilletid, efter 1-1 i ordinær spilletid, viste Manchester United de samme værdier som Gulf også står for.

Kvalitet, udholdenhed og passion.

Holdet viste den fornødne og helt rigtige sportslige mentalitet ved at komme tilbage i en kamp de var bagud i, indtil 12 minutter før tid, hvor Juan Mata helflugter bolden i nettet og sikrer forlænget spilletid.

Intens og nervepirrende
En forlænget spilletid der bød på op- og nedture qua Chris Smallings røde kort efter 105 spilleminutter. Og en altoverskyggende optur 5 minutter senere, da Jesse Lingard kanonerer bolden i mål og sørger for, at alle holdkammeraterne kan brøde ud i jubel og løfte trofæet efter 120 minutters intens fodboldkamp.

Prestigefyldt sejr
FA Cup´en er en af de mest prestigefyldte cup-turneringer man kan vinde i hele Europa, og det giver samtidig også adgang til en masse sportslige og kommercielle begivenheder i sæsonen 2016/2017.

Først og fremmest giver sejren adgang til Europæiske kampe igen næste år. Manchester United vil nemlig være kun 1 af 3 hold, der vil repræsentere England i Europa League næste år.

En anden yderst spændende mulighed, er at de nu skal møde de nykårede engelske mestre fra Leicester City, hvor de skal dyste om Community Shield trofæet.

Alt i alt en stor sejr for Manchester United. Og en stor sejr for Gulf.